Με αφορμή μια δημοσίευση που έγινε σε γνωστό γκρουπ του Facebook στην Κύπρο, όπου ένας οικογενειάρχης ζητούσε… Άγιο Βασίλη για να ‘ρθει στο σπίτι του τα Χριστούγεννα για τα παιδιά, ερευνήσαμε και παρουσιάζουμε τις 10 καλύτερες αλλά και πιο περίεργες Χριστουγεννιάτικες δουλειές που συναντήσαμε στο διαδίκτυο!

#1 Άγιος Βασίλης


Προφανώς! Πολλά καταστήματα και εμπορικά κέντρα προσφέρουν την ευκαιρία στα παιδιά να συναντήσουν τον Άγιο Βασίλη και να βγάλουν μια αναμνηστική φωτογραφία μαζί του. Το μόνο που χρειάζεσαι είναι… κοιλίτσα και ένα χαμόγελο!

#2 Ξωτικό


Αν δεν είσαι ο τύπος που θα φορούσε μια παράξενη κόκκινη στολή, τότε μπορείς κάλλιστα να φορέσεις μια πράσινη παράξενη στολή! Το μόνο που απαιτεί η θέση είναι να βοηθάς τον Άγιο Βασίλη σε ότι χρειαστεί.

#3 Θέρετρο για σκι


Τα Χριστούγεννα είναι συνδυασμένα με χιόνι και πολλοί καταφεύγουν σε χειμερινά θέρετρα για σκι, με συνέπεια να δημιουργούνται θέσεις εργασίας.

#4 Part Time Υπάλληλος Καταστήματος


Σχεδόν κάθε μεγάλο κατάστημα προσλαμβάνει έξτρα προσωπικό τα Χριστούγεννα για να εξυπηρετήσει το μεγάλο όγκο πελατών που συρρέουν μαζικά για τα Χριστουγεννιάτικα τους ψώνια.

#5 Τυλιχτής… δώρων


Yeap. Μοναδικό καθήκον του ατόμου που εργάζεται ως τυλιχτής δώρων είναι να χρησιμοποιεί τη φαντασία και τη δημιουργικότητα του για να τυλίγει με ένα ξεχωριστό τρόπο τα δώρα των πελατών του.

#6 Αγοραστής… δώρων


Ναι. Υπάρχει ΚΑΙ αυτό. Οι αγοραστές δώρων αναλαμβάνουν να καλύψουν το κενό γούστου που διακρίνει τους πελάτες τους, επιλέγοντας για αυτούς τα δώρα που θα κάνουν στους αγαπημένους τους. Nice.

#7 Στολιστής Χριστουγεννιάτικων δέντρων


Συνήθως συνεργάζεται με καταστήματα, εμπορικά κέντρα αλλά και Δήμους, αναλαμβάνοντας το στήσιμο και τη διακόσμηση Χριστουγεννιάτικων δέντρων, είτε πρόκειται για ένα απλό minimal δέντρο σε ένα κατάστημα, είτε πρόκειται για δέντρο υπερπαραγωγή σε μια πλατεία!

#8 Baby sitter ζώων


Τα Χριστούγεννα είναι εποχή ταξιδιών, είτε αναψυχής είτε για να επισκεφτείς τους αγαπημένους σου. Στο εξωτερικό, οι αποστάσεις αυτές μπορούν να είναι τόσο μεγάλες που να χρειάζεσαι… αεροπλάνο για να παρευρεθείς στο οικογενειακό τραπέζι. Και πού θα αφήσεις το κατοικίδιο σου τέτοια εποχή; Μα φυσικά στους Baby sitter ζώων!

#9 Πάροχος αποθήκης για φύλαξη δώρων


Τα παιδιά δεν φημίζονται για την υπομονή τους, και θα κάνουν τα πάντα για να ανακαλύψουν το δώρο των Χριστουγέννων! Εάν είσαι ο μόνος που διαθέτει αποθήκη στη γειτονιά σου, τότε μπορείς να τη νοικιάσεις στους γείτονές σου για να αποθηκεύσουν εκεί τα δώρα που πήραν για τα παιδιά τους αλλά και… το άλλο τους μισό!

#10 Βοηθός για… Hangover


Τα Χριστούγεννα αποτελούν party season για πολλούς ανθρώπους! Τι γίνεται όμως την επομένη του πάρτι; Εδώ έρχονται οι Βοηθοί του Hangover, δουλειά των οποίων είναι να καθαρίσουν το σπίτι την επομένη του πάρτι, να μαγειρέψουν πρωινό, να ψωνίσουν τα απαραίτητα για το σπίτι, να βγάλουν το σκύλο βόλτα, κτλ.

Αναζητάς άτομο να κάνει κάποια από αυτές τις δουλειές; Ανάρτησε τώρα την αγγελία σου στην ergodotisi!

Δημοσιεύθηκε από Antonis Papadopoulos

Head of Ergodotisi, ergodotisi.com

Άφησε απάντηση

Your email address will not be published. Required fields are marked *